Employer Description

Ez az a képesség, hogy tartsa az érzelmeit ellenőrzés alatt, miközben pókerezik, és elengedhetetlen az ésszerű döntések meghozatalához. A legfontosabb képesség a pókerben az érzelmi irányítás. Az érzelmi kontroll elsajátításával sikeres pókerjátékossá válhat, és nagyot nyerhet a pókerasztalnál. Bár sok más készség fontos a pókerben, az érzelmi kontroll az alapja, amelyre az összes többi készség épül.

A póker a készségek és a stratégia játéka, nem a szerencse. A póker egy játék a készség, nem a szerencse. Gyakran valódi pénzért játszanak. Játszik kaszinókban, bárokban és otthonokban. Ha fogsz játszani egy értékfogadási kezet (vagy emelni), akkor várni fogsz, amíg megkapod a lehetőséget, hogy ismét fogadj vagy emelj, hogy eldöntsd, hogy szeretnél fogadni vagy összehajolni. Az “érték fogadás fut” ad egy ötletet, hogy milyen döntések lennének, és milyen gyakran lehet elvárni, hogy egy érték fogadás fut bármely adott kéz.

Látni fogja, hogy mindannyian megtették a fogadást vagy a emelést, és hogy eloszlása a fenti grafikonok egyikének tűnik. Most, ők is egy csomó “érték fogadás fut”. Ez azt jelenti, hogy vannak tartományok. Egy nagyszerű módja annak, hogy kifejtsd az értékfogadási tartományodat, hogy menjen a PokerDB-be, és keressen néhány játékost a top 2-ben. A fegyelem lehetővé teszi a játékosok számára, hogy összpontosítsanak, ragaszkodjanak a szilárd stratégiához, és elkerüljék a költséges hibákat, amelyek kimerítik a bankjegyeket és az önbizalmat.

Ez felhatalmazza az embereket, hogy még vonzó kezeket is hajtsanak, amikor az esélyek kedvezőtlenek. A fegyelem türelmet nyújt a csapdák elkerüléséhez ahelyett, hogy impulzíven üldözné a vázlatos rajzokat. Az önellenőrzés révén a játékosok tisztán tartják a fejüket, hogy a legjobb pókerjüket játsszák. Megakadályozza a hajlítást, ha elviseli a rossz ütéseket vagy az ellenfelek támadását. Ha gyakran fogadnak (majdnem mindig) és gyakran hívnak (majdnem mindig), ez jó jelzés arra, hogy erős tartományuk van.

Megtudhatja a tartományt, hogy milyen gyakran fogadnak, és mennyibe kerül nekik, hogy hívja vagy emelje az adott kéz. Ez azt is jelenti, hogy általában olyan jó játékosok ellen játszol, akik a játékaikban gondolkodtak ezekről a dolgokról. Sok pókerjátékos van, akiket a világ legnagyobbnak tartanak, de nehéz meghatározni, hogy melyik a legnagyobb. A legnépszerűbb pókerjátékosok közé tartozik Phil Ivey, Daniel Negreanu és Phil Hellmuth. Néhány ilyen játékos Jamie Gold, Erik Seidel és Joe Cada.

Mindegyik játékos több World Series of online poker versenyt nyert, és nagy összegeket gyűjtött a pókeren keresztül. Azonban sok más játékos is van, akiket a világ legnagyobbjának lehetne tekinteni. Ki a világ legnagyobb pókerjátékosa? A negyedik kör a folyó. Mindegyik játékos megnyerte a World Series of Poker versenyt, és nagy összegeket is felhalmozott a pókeren keresztül.

Be the first to review “2quietly4u2023”

Your Rating for this listing